Over onze slagerij

Willem Krijnen sr. had met zijn broer een gerenommeerde slagerij aan de Dapperstraat.
In 2006 heeft hij zijn zaak aan zijn zoon Willem jr. overgedaan, die er een partner bij heeft genomen: banketbakker Marco Nooij. Willem is de vierde generatie die de winkel voortzet.

In mei 2006 is onze unieke specialiteitenwinkel geopend. De winkel is in tweeën gedeeld: rechts de slagerij en links de bakkerij. Voor beide onderdelen maken wij voortreffelijke specialiteiten.

Op de slagerijafdeling vindt u heerlijk varkensvlees dat afkomstig is van het Beemsterlant's varken. Ons rundvlees komt van de Blonde d'Aquitaine uit Twente. Al het vlees wordt in eigen slagerij uitgesneden en verwerkt tot bekende producten en vele specialiteiten.
In de eigen worstmakerij maken wij diverse vleeswaren en worstsoorten. Deze worden aangevuld met enkele buitenlandse specialiteiten. Bekende specialiteiten uit eigen worstmakerij zijn: de boerenmetworst, de jeneverbesham, de gekookte ham en het mager gekookt spek.

Lees meer over de bakkerij >>


Onze medewerkers in de slagerij

De ondernemer en ambachtelijke slager, Willem, maakt onder andere zelf worst. Ook doet hij de vleesbewerking in de slagerij en bedient klanten in de winkel.


Horeca

Graag maken wij een offerte voor het leveren van één of meerdere van onze specialiteiten. Wij kunnen bijvoorbeeld op grote schaal desserttaartjes, koffie-friandaise en bonbons leveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.



1921, Czaar Peterstraat
1921, Czaar Peterstraat

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.