Over onze slagerij

Op de slagerijafdeling vindt u heerlijk varkensvlees dat afkomstig is van het Zuiderzeevarken. Ons rundvlees komt van de Blonde d'Aquitaine uit Twente. Al het vlees wordt in eigen slagerij uitgesneden en verwerkt tot bekende producten en vele specialiteiten.

In de eigen worstmakerij maken wij diverse vleeswaren en worstsoorten. Deze worden aangevuld met enkele buitenlandse specialiteiten. Bekende specialiteiten uit eigen worstmakerij zijn: de boerenmetworst, de jeneverbesham, de gekookte ham en het mager gekookt spek.


Kom ons team versterken!

Wij hebben diverse openstaande vacatures. Lees meer


Willem Krijnen sr. had met zijn broer een gerenommeerde slagerij aan de Dapperstraat.

In 2006 heeft hij zijn zaak aan zijn zoon Willem jr. overgedaan, die er een partner bij heeft genomen: banketbakker Marco Nooij. Willem is de 4e generatie die de winkel voortzet.






Erkend leerbedrijf

Het SVO en slagerij Krijnen & Nooij hebben de gezamenlijke doelstelling om jonge mensen op te leiden in de verssector. Het SVO verzorgt de theorie van de opleiding en Krijnen & Nooij verzorgt de beroepspraktijkvorming. In nauw overleg met een adviseur van het SVO worden de vorderingen van de leerlingen bijgehouden.



1921, Czaar Peterstraat​​​​​​​


1921, Czaar Peterstraat​​​​​​​

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.